Speler: Sam Lammers / Voetbalfotograaf: Jeffrey van Bakel
Sam Lammers, speler van Jong PSV en Oranje onder 19

Voetbalfotograaf.. Op tv zie ja altijd al die fotografen bij voetbalwedstrijden aanwezig zijn en de mooiste foto’s maken. De mannen met al die grote ‘toeters van lenzen’ waarmee ze de actie vastleggen.

Voetbal is dé grootste sport ter wereld. Elke dag staan websites en nieuwsbladen vol met beelden van voetbalwedstrijden en de professionele voetballers. Dit kan ook bij jouw eigen wedstrijd of bijvoorbeeld die van jouw (klein)zoon/dochter.

Laat jezelf of een ander net als de profs op beeld vastleggen als die schitterende acties worden gemaakt. Een mooie herinnering naar die momenten en je hebt ook gelijk mooie foto’s die je op elk gewenst formaat kan laten afdrukken en ophangen. En hoe leuk is het ook om dit achteraf met je familie of vrienden op social media te delen.

Bekijk mijn portfolio of Facebook-pagina met beelden van eerdere wedstrijden die ik als voetbalfotograaf heb gefotografeerd en laat je overtuigen.

″Acties, emoties en spannende momenten van jouw eigen voetbalwedstrijd of die van jouw (klein)zoon/dochter laten vastleggen? Selectie en elftal foto’s laten maken? Het kan allemaal!″

Wil jij mij bij jou langs de lijn als fotograaf? Neem contact met mij op voor meer informatie en kosten.