Portretfotografie door Jeffrey van Bakel
Dit is een zakelijke portretfoto tbv promotie Limo Amsterdam, pickmeup.nl

Naast sport (red. voetbal) houd ik mij ook veel bezig met portretfotografie. Ik houd mij graag bezig met het portretteren van mensen. Of dit voor een mooi persoonlijk portret is of een zakelijke reportage. Een mooi portret is niet iets dat je zomaar even schiet. Er komt van alles bij kijken en daar neem ik de tijd voor. In een relaxte sfeer tot een optimaal beeld komen? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Als je op zoek bent naar een portretfotograaf dan heb je vast al een idee. Je zal ongetwijfeld al in bladen of op het internet naar foto’s hebben gekeken. Ik hoor daarom graag wat jij wilt. Zo kan ik dat naar een juist beeld vertalen. Daarnaast zit ik altijd vol met ideeën om jouw wens aan te vullen.

Een persoonlijke en blijvende herinnering meegeven of foto’s leveren wat alleen maar in het voordeel zal zijn voor jezelf, jouw bedrijf of product. Je kan er vanuit gaan dat het kwaliteitsbeelden zijn, met aandacht voor detail.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en kosten.